Kategoritë e produkteve

 • rreth nesh
 • fabrika
 • fabrika
 • fabrika

HV Sport

Dingzhou është mësuar me emrin e mirë të vendlindjes së produkteve sportive në Kinën veriore.Është ngjitur me kryeqytetin Pekin në veri dhe Shijiazhuang, kryeqytetin e provincës në jug.Transporti është shumë i përshtatshëm.Industria e sportit është një nga industritë tradicionale të Dingzhou.Vitet e fundit, industria e sportit në Dingzhou është zhvilluar me shpejtësi dhe ka krijuar një numër parqesh të industrisë sportive, duke u bërë gradualisht një bazë e industrisë sportive me një ndikim të caktuar në provincë dhe madje edhe në të gjithë vendin.

 • 100+

  punonjësit

 • 5

  Anëtarët e R&D

 • 16

  shitës

 • 16

  linjat e prodhimit

 • 6

  depo

 • 30+

  makinat

Ekipi ynë

 • Kompania jonë ka një ekip prodhimi prej 100 personash.Punëtorët me përvojë mund të sigurojnë shpejtësinë e prodhimit dhe dorëzimit.

  EKIPI PRODHIMIT

  Kompania jonë ka një ekip prodhimi prej 100 personash.Punëtorët me përvojë mund të sigurojnë shpejtësinë e prodhimit dhe dorëzimit.
 • Ekipi ynë i shkëlqyer i shitjeve e ka zgjeruar biznesin tonë në më shumë se 30 vende në Afrikë, Amerikën e Veriut dhe Amerikën e Jugut.

  EKIPI I SHITJES

  Ekipi ynë i shkëlqyer i shitjeve e ka zgjeruar biznesin tonë në më shumë se 30 vende në Afrikë, Amerikën e Veriut dhe Amerikën e Jugut.
 • Ky është ekipi ynë i kërkimit dhe zhvillimit prej 5 personash, të cilët kanë përvojë të pasur në kontrollin e cilësisë së produkteve të fitnesit.

  EKIPI R&D

  Ky është ekipi ynë i kërkimit dhe zhvillimit prej 5 personash, të cilët kanë përvojë të pasur në kontrollin e cilësisë së produkteve të fitnesit.

produkte me yje

Zgjedhja e zakonshme e entuziastëve të fitnesit

Certifikata jonë

 • vërtetim
 • vërtetim
 • vërtetim
 • vërtetim

Qendra e Lajmeve

Zgjedhja e zakonshme e entuziastëve të fitnesit

Duke u përpjekur për më shumë qendra shëndetësore dhe fitnesi...

Nga: Tomas Hoppough Postuar në 11:32, shkurt...

Si të përdorni një trap të vetëm për një total-...

Nga Dana Santas, CNN Publikuar 1:01 PM EST...

Ushtrimet më të mira të gjoksit me trap

Ju mund të keni dëgjuar minjtë e palestrës në...

Shtangat më të mira 2022: Si të blini barbe...

Ekspertët e fitnesit thonë se shtangat mund të jenë një...

Kush e shpiku Golfin?

Më 6 mars 1457, Mbreti James II, i cili ishte...